Κεντρική Εταιρεία Επικοινωνία Σημεία Πώλησης
Το καλάθι είναι άδειο

 Π Ρ O Ϊ Ο Ν Τ Α
Google+
ΑΝΤΙΔΙΑΡΡΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
GSM KAMEΡΑ
ΚΡΥΦΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ SPY CAM
GPS TRACKER
ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΕΙΔΗ
ΠΥΡΑΝΤΟΧΕΣ ΠΟΡΤΕΣ
ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ Α'ΒΟΗΘΕΙΩΝ
ΠΑΓΙΔΕΣ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ
ΕΝΤΟΜΟΠΑΓΙΔΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ HACCP
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ-ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ
ΠΑΓΙΔΕΣ ΕΝΤΟΜΩΝ & ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ
ΑΠΩΘΗΤΙΚΑ ΠΤΗΝΩΝ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΕΥΒΟΙΑ
ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΠΑΡΑΣΙΤΩΝ
ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΤΙΜΕΣ
 E X T R A
ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
ΤΡ.ΠΑΡΑΓΕΛΛΙΑΣ
ΤΡ.ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΒΡEIΤΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ
ΟΧΗΜΑΤΟΣ Η ΤΟΥ
ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΑΣ ΜΕ
GPS TRACKER
    ΣΗΜΕΙΑ
    ΠΩΛΗΣΗΣ
ΠΑΙΔΙΚΟ TEST
Διαπιστώστε κατά πόσο το παιδί σας είναι ενήμερο και προετοιμασμένο για επαφή με έναν άγνωστο.
Force1  Πωλήσεις Χονδρικής
Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα εμπόρων και ξεκινήστε να αντιπροσωπεύτετε τα προϊόντα Force1 σήμερα.


ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
Η Ασφάλεια των συναλλαγών σας εξασφαλίζεται από

Όλες οι συναλλαγές πραγματοποιούνται στο περιβάλλον της τράπεζας.


 
 
MYOKTONIEΣ
   


Η μυοκτονία είναι η εφαρμογή καταπολέμησης ποντικών - τρωκτικών, υλοποιείτε με την τοποθέτηση δολωμάτων και δολωματικών σταθμών.

Πληροφορίες Διαχείρισης Τρωκτικών:
 
Τα τρωκτικά θεωρούνται από τα πλέον οργανωμένα και επιτυχημένα θηλαστικά στο ζωικό βασίλειο. Ζώα πολύ ζημιογόνα αλλά και επικίνδυνα για την υγεία του ανθρώπου. Συμβιώνουν με τον άνθρωπο και εκτός από τις ζημιές που προξενούν, μεταδίδουν ασθένειες πολύ σοβαρές για τη Δημοσία Υγεία, όπως Λεπτοσπείρωση, Σαλμονέλλα, Πανώλη, Αιμορραγικό πυρετό με νεφρικό σύνδρομο, Τουλαραιμία, Λεμφοκυτταρική χωριομηνιγγίτιδα, Ηωσινοφυλλική μηνιγγίτιδα κ.α. Τα πλέον ενδιαφέροντα και γνωστά συμβιωτικά είδη τρωκτικών είναι τα ακόλουθα: Rattus norvegicus( οικ. Muridae) Rattus rattus( οικ. Muridae) Mus musculus( οικ. Muridae) Προσαρμόζονται εύκολα σε κάθε περιβάλλον, είναι πανέξυπνα, με όλες τις αισθήσεις τους (πλην της όρασης) πολύ καλά αναπτυγμένες. Η όρασή τους είναι περιορισμένη και είναι αχρωμοτοπικά (δεν ξεχωρίζουν χρώματα). Παρ’ όλα αυτά διακρίνουν απλές μορφές, κινούνται άνετα σε χαμηλό φωτισμό και θυμούνται καλά τη θέση των αντικειμένων στο χώρο . Οι κοπτήρες τους που έχουν σχήμα σμήλης, δεν φέρουν αδαμαντίνη και αναπτύσσονται συνεχώς. Η συνεχής αυτή ανάπτυξη θα μπορούσε να αποβεί καταστρεπτική για την εξέλιξη των τρωκτικών, εάν δεν φρόντιζαν να τα φθείρουν με συνεχές ροκάνισμα. Πολλαπλασιάζονται ταχύτατα, γεννούν 6-8 φορές το χρόνο από 6-10 νεογνά κάθε φορά και φθάνουν σε σεξουαλική ωριμότητα 60 μέρες μετά τη γέννησή τους. Τα παραπάνω είναι μερικά από τα πλέον βασικά χαρακτηριστικά που θα πρέπει να γνωρίζουμε για τη σωστή και επιτυχημένη αντιμετώπιση των τρωκτικών. Για το σκοπό αυτό, είναι απαραίτητη η συστηματική εφαρμογή ενός ολοκληρωμένου προγράμματος διαχείρισης (ΙΡΜ, Integrated Pest Management) που συνίσταται σε:

1) Συστηματικό έλεγχο και καταγραφή
2) Καθαρισμό και τακτοποίηση
3) Προστασία των χώρων
4) Εφαρμογή μεθόδων μείωσης του πληθυσμούΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΜΕ
Σύστημα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Παρασίτων (Integrated Pest Management - IPM)

 

Είναι η διαδικασία επίλυσης παρασιτολογικών προβλημάτων συλλέγοντας και καταγράφοντας όλα τα ευρήματα και τις πληροφορίες, έτσι ώστε να σχεδιαστεί ένα πρόγραμμα ελέγχου το οποίο αφενός μεν θα έχει τη μεγαλύτερη δυνατή αποτελεσματικότητα με τη μικρότερη αρνητική επίδραση στους ανθρώπους και το περιβάλλον, αφετέρου δε θα λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα που θα προλαμβάνουν επανεμφάνιση της προσβολής.

 

Οι βασικές αρχές που πρέπει να εκπληρώνει ένα πρόγραμμα IPM είναι:

             Εκπαίδευση των εμπλεκομένων και πλήρη γνώση των αναγκών του πελάτη. Το σύστημα ΙΡΜ πρέπει να σχεδιάζεται από ειδικούς επιστήμονες σε συνεργασία με εκπροσώπους της επιχείρησης στην οποία θα εφαρμοσθεί. Θα πρέπει όλοι οι εμπλεκόμενοι να κατανοήσουν τους στόχους του συστήματος και τις αρμοδιότητες των εμπλεκομένων.

             Ανάλυση της προσβολής (είδος παρασίτου, στάδιο βιολογικού κύκλου, μέγεθος προσβολής, χώρος προσβολής, κατάσταση κτηριακών εγκαταστάσεων, περιβάλλον χώρος κ.λ.π.).

             Λήψη βραχυπρόθεσμων διορθωτικών ενεργειών (περιορισμένη και επιλεκτική χρήση παρασιτοκτόνων ή εφαρμογή άλλων μεθόδων καταπολέμησης, εφόσον αυτή απαιτείται).

             Λήψη μακροπρόθεσμων προληπτικών ενεργειών (παρακολούθηση του πληθυσμού με παγίδες και φερομόνες, μόνωση και κλείσιμο των εισόδων των παρασίτων, πρόγραμμα καθαρισμού των εγκαταστάσεων και μηχανημάτων κ.λ.π).

             Έλεγχος, καταγραφή και αξιολόγηση των αποτελεσμάτων του προγράμματος και της αποτελεσματικότητας των επί μέρους μεθόδων που χρησιμοποιήθηκαν.

             Επανέλεγχος όλου του προγράμματος μαζί με τον πελάτη.Copyright © 2016 force1.gr

ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ ΕΥΒΟΙΑ τηλ. 22230-24128
ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ ΧΑΛΚΙΔΑ τηλ. 22230-24128
ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ ΕΡΕΤΡΙΑ τηλ. 22230-24128
ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ ΑΛΙΒΕΡΙ τηλ. 22230-2412
ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ ΚΑΡΥΣΤΟΣ τηλ. 22230-24128
ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ ΣΤΥΡΑ τηλ. 22230-24128
ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ ΚΥΜΗ τηλ. 22230-24128
ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ ΜΑΡΜΑΡΙ τηλ. 22230-24128

 
<< Επιστροφή